Vi søker Senior Full Stack Utvikler

Ønsker du en variert og travel arbeidshverdag i en internasjonal nettbutikk i kraftig vekst?

Vi i Lappeliten ser nå etter en utvikler som vil ha ansvar for utvikling og drift av våre nettbutikker og produksjonssystemer.

Våre systemer består av egenutviklet nettbutikkplattform for å håndtere flere tusen ordre hver dag. I tillegg sitter vi på egne systemer for effektiv logistikk og produksjon. For oss er det svært viktig med bunnsolide, enkle og stabile løsninger for våre mange kunder og ansatte. Våre systemer er utviklet i Java, JavaScript og SQL. Andre teknologier som er brukt: Linux, NodeJS, AngularJS, HTML, CSS, SASS, HyperSQL, PHP, git.

Lappeliten (Inkeria AS) selger og produserer navnelapper – Enkle men geniale klistremerker som brukes for å merke klær og eiendeler av småbarnsforeldre i stadig flere land. Vi driver i dag Lappeliten.no (Norge), Lappeliten.se (Sverige), Kleberli.de (Tyskland) og Namelabels.com (USA). Vi har kontorer i Oslo og Berlin og har store planer om å ekspandere raskt videre ut i verden. I skrivende stund er vi ca 30 ansatte.

Vi ser etter en dyktig og blid kollega til vårt utviklingsteam. Sammen skal vi fortsette arbeidet med å utvikle en effektive og enkel kjøpsopplevelse, samt intuitive og effektive produksjonssystemer for oss internt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vi søker deg som

Sammen med oss vil du oppleve

Oppgaver

Kvalifikasjoner

Fordel om du kjenner til:

Du vil jobber sammen med

Du vil jobbe i team sammen med CTO, nåværende utvikler og designer. I tillegg vil du jobbe tett med alle som bruker systemene våre internt, eksempelvis produksjonsmedarbeider, supportteam i ulike land, økonomiteam etc.

Kontaktperson for stillingen

Anders Fagereng

CTO
[email protected]

Bli bedre kjent med oss!

Vil du være en del av et lite, kreativt miljø hvor veien fra idé til gjennomføring er kort?

Merkevarer

Vi selger våre produkter i flere land under ulike merkenavn.

Norge – Lappeliten.no
Sverige – Lappeliten.se
Tyskland – Kleberli.de
USA – Namelabels.com

Vår historie

Lappeliten ble startet i 2017 av småbarnsforeldre som ønsket en varig løsning for merking av barnas klær og eiendeler i barnehage/skole, uten å måtte ty til tusj og andre midlertidige hjelpemidler.

Fire år senere har nærmere en million Lappeliten-produkter blitt sendt ut til barn over hele verden.

Våre navnelapper produseres på vårt eget trykkeri på Ryen i Oslo, hvor de blir bearbeidet og pakket med omtanke. Navnelappene skreddersys med navn og grafiske elementer, slik at det blir enklere for både barn og foreldre å kjenne igjen klær og utstyr i barnehage og skole.

En dag hos oss

Lappeliten består av over 20 ansatte i skrivende stund. 

Blant de ansatte finner du vårt produksjonsteam som jobber natt og dag med produksjon av alle våre produkter. Det er travle tider – spesielt i våre høysesonger –  hvor det gjerne jobbes tre skift for å få nok varer ut til kundene. Vårt produksjonsteam jobber med avanserte tekniske løsninger for produksjon og logistikk.

Vårt supportteam bistår kunder før, under og etter et kjøp. Det jobbes tett med produksjonteamet, utviklingsavdelingen og alle andre funksjoner i selskapet for at kundene skal få en god kjøpsopplevelse. I supportteamet snakkes det flere språk, noe man kan høre i kontorlandskapet.

I vår utviklingsavdeling jobbes det forløpende med å lage en smidig, rask og effektiv kjøpsopplevelse. Vår nettbutikk-løsning er revolusjonerende effektiv og enkel (om vi får si det selv..). I tillegg har vi produksjon- og logistikkløsninger for effektiv og treffsikker håndtering av store mengder ordre hver dag.

I kontorområdet finner vi også markedsavdelingen som satser tungt på synlighet gjennom digital markedsføring og innholdsproduksjon. 

I Lappeliten styres økonomien nøye, og ikke bare i Norge. Vi har selskaper i flere land blant annet våre datterselskaper Namelabels, inc. i USA og Kleberli Namensaufkleber GmbH i Tyskland. Her er stikkordet kontroll og gode rutiner.

Artikler og media

Under kan du lese artikler og se mediedekning av Lappeliten

Hør podcasten Veien Hit fra Finansavisen med Gründer Susanne

Susanne Isnes gründet navnelapp-firmaet Lappeliten på to måneder. Nå har de ekspandert til Sverige, Tyskland og USA Hør podcasten her ->

Les om Lappeliten i Nordstrand Blad

Susanne Vitoria Isnes er daglig leder og deleier av Lappeliten som holder til på Ryen. De øker omsetning jevnt og måtte ansette i 2020 under korona. Les saken i Nordstrand Blad(+) her ->

Kontakt oss

Susanne Isnes

CEO - Markedsføring - HR - Strategi
[email protected]

Jan-Christioffer Søfteland

CFO - Økonomi - Strategi - Analyse
[email protected]

Anders Fagereng

CTO - Teknisk - IT - Strategi
[email protected]